De artfair

Wat een prachtige locatie voor een artfair. In het centrum van Breda staat de grote kerk, met prachtige muurschilderingen en versieringen. Binnen in de kerk zijn allemaal stands opgesteld, totaal 64. En in iedere stand wordt “kunst” getoond. Niet alles is “kunst” er staan ook stands die erg commercieel zijn en zich kunstenaar noemen maar wat geen kunst is. Dat omschrijft dhr. Henk van der Veen     in dit artikel       van het Brabants dagblad. 

Voor mij was dit een leuke ervaring, het schilderij “de boodschap” leverde veel reacties op. Ik heb niets verkocht, maar wel een leuke ervaring op gedaan en nieuwe mensen leren kennen. Volgend jaar wordt deze artfair in Tilburg gehouden, ook dan wil ik weer mee doen. 

We use cookies to enhance your browsing experience , served personalized ads or content, and analyze our traffi. By clicking "accept all" , you consent to our use of cookies. Wanneer je deze website bezoekt, ga je akkoord met onze cookies.