Journey home

Journey home

“Journey home”

olieverf op paneel, 30 x 50 cm, 2021

Vorig jaar reisde ik door Nepal, een prachtig land. Ik liep een aantal dagen door de annapurna ranche een hele mooie tocht langs de lokale bevolking en de mooie natuur en bergentoppen van de Himalaya. Ik verbleef in verschillende dorpjes waaronder Ghandruk. Een heel oud dorpje van honderden jaren oud. De bevolking leeft hier in de bergen en spreken hun eigen taal, gurung taal. Het is alleen te voet te bereiken, geen wegen, geen verkeer. Ik was erg onder de indruk van het leven hier. Het was alsof ik in de vorige eeuw was beland…….. 
Zo ontmoette ik rajkumari gurung, zij is 85 jaar oud en spreekt haar eigen taal: gurung. Ook de kleding die ze draagt is traditionele gurung kleding. 

Ik heb haar hier afgebeeld met de Himalaya op de achtergrond en het ontspringen van de heilige rivier de Ganges. Het is belangrijk voor iedere Hindu om eens in je leven een bezoek te brengen aan de Himalaya en de Ganges

nl_NLDutch

Mijn website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) om de website te analyseren, gebruiksvriendelijker te maken en je relevante aanbiedingen en advertenties te tonen. Als je de voorkeursinstellingen accepteert ga je automatisch akkoord met alle cookies. In onze Privacy Policy lees je er meer over.