visitekaartjes
Annelies de Jong
Ik schilder kleurrijke schilderijen. In mijn schilderijen probeer ik het realistische, fantastische en het liefdevolle met elkaar te combineren. Mijn werk zou je fantastisch realisme kunnen noemen.
visitekaartjes voor expositie
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

4 en 5 september exposeer ik tijdens “te kunst en te kuier” in de galerie van Alice Buis, “ArtAliceGallery” Dat is ontzettend leuk omdat ik daar 33 jaar geleden ben begonnen met schilderen. Ik heb daar met heel veel plezier geschilderd, en veel geleerd. Ik ben in die omgeving grootgebracht en heb daar nog veel herinneringen aan. Omdat de expositie er goed verzorgd uit moet zien heb ik nieuwe visitekaartjes gemaakt en mijn website aangepast, zodat het meer een geheel is. Er is nog wel wat voorbereiding nodig zo moeten alle schilderijen keurig ingelijst zijn, en naamkaartjes voor aan de schilderijen. Ook een beschrijving over mezelf en de schilderijen. Ik laat voor deze gelegenheid ook speciaal een limited edition maken, 2 schilderijen zijn op Chromaluxe HDFinish afgedrukt en voorzien van een officieel certificaat van echtheid. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
nl_NLDutch

Mijn website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) om de website te analyseren, gebruiksvriendelijker te maken en je relevante aanbiedingen en advertenties te tonen. Als je de voorkeursinstellingen accepteert ga je automatisch akkoord met alle cookies. In onze Privacy Policy lees je er meer over.