Het begin is er

Het begin is er

Werken aan een nieuw schilderij

Ik moet nog vaak aan mijn prachtige reis door India denken. Zo stond ik opeens in de himalaya’s, waar ik een tijdje verbleef om zo te ontdekken wie ik zelf was. Het was erg indrukwekkend, niets deed er meer toe, ik voelde me één met de himalaya’s. Ook ging ik naar verschillende heilige plaatsen voor een duik in de ganges en een meditatie, en bezocht ik vele tempels, waaronder Jageshwar tempel één van de oudste tempel complexen van India. Onderweg stopte ik om wat te drinken en daar kwam ik een prachtige Indische dame tegen. Ik mocht een foto van haar maken, haar  gezicht zegt zoveel….. het is krachtiger dan woorden, het is de taal van het hart. Ik zal het nooit vergeten. En zo is het idee ontstaan voor een nieuw schilderij.